Rüyada kemerinin koptuğunu görmek

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, adını aklamayı başaracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemerinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada kemer kaybetmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Rüyada taşlı kemer görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kemeri görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kemer almak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, hayatını yoluna koymaya yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kemer görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birine kemer takmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalettir.

Rüyada kemer satın almak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments