Rüyada erkek kemer görmek

Rüyada erkek kemer görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kemer gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Rüyada erkek kemeri görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kemer görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kemeri görmek kişinin her türlü zenginliğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada belinde altın kemer görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın rengi kemer görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kemer görmek hayallerin yarıda kalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon ve kemer görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada kemerin kopmasını görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments