Rüyada kemer görmek

Rüyada kemer görmek alkış alacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemer gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Rüyada siyah kemer almak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Rüyada birinden kemer almak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık kemer görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah deri kemer görmek desteksiz kalacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz kemer almak kısmetinin açık olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada sarı kemer takmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Rüyada beline kemer takmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada beline altın kemer takmak kişinin isteklerine nail olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments