Rüyada siyah gömlek giymek

Rüyada siyah gömlek giymek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gömlek giymek gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada siyah gömlek giymek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işarettir.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments