Rüyada aynaya bakarak oynamak

Rüyada aynaya bakarak oynamak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, büyük hatalar yapacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak oynamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada aynaya bakarak oynamak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek işlerinin azalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakara suresinin son iki ayetini görmek kazancının günden güne azalacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments