Rüyada aynaya bakarak konuşmak

Rüyada aynaya bakarak konuşmak lüks, konfor içinde olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, borçlarının kapanacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, dertlerine derman arayacağına, mirasa işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak tövbelerinin karşılık bulacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak oynamak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kötü haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada denize bakarak ağlamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments