Rüyada siyah fil görmek

Rüyada siyah fil görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Rüyada siyah fil gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Rüyada siyah fil görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada filin evi yıktığını görmek amacına nail olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada yüzen fil görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada filin koşturduğunu görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada fille konusmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil kovalamak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada fil kesildiğini görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments