Rüyada siyah ceket giydiğini görmek

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, şansın önünün kesileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ceket giydiğini gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Rüyada siyah etek ceket giymek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek işinde dar boğaza gireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada siyah deri ceket giymek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, başarısızlıklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah ceket giymek korkularının üzerine gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah deri ceket almak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renk ceket görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ceket kaybetmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments