Rüyada siyah cübbeli birini görmek

Rüyada siyah cübbeli birini görmek karalar bağlayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli birini gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada siyah cübbeli birini görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine inanılır.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kahverengi cübbe görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işarettir.

Rüyada hakim cübbesi görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cübbeli ahmet hoca görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza işaret etmektedir.

Rüyada mavi cübbe giymek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz cübbeli adam görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments