Rüyada mavi cübbe giymek

Rüyada mavi cübbe giymek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, para sahibi olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi cübbe giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Rüyada mavi cübbe giymek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi cübbe görmek işlerini hafifleteceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite cübbesi giymek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz cübbe giymek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş için gurbete gidileceğine inanılır.

Rüyada sarık cübbe giymek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, mevki edineceğine delalet eder.

Rüyada avukat cübbesi giymek kötü günler görüleceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments