Rüyada siyah cübbeli hoca görmek

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli hoca gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet eder.

Rüyada cübbeli ahmet hoca görmek onu darda bırakmayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz cübbeli hoca görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada hoca cübbesi görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Rüyada siyah cübbeli birini görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek canının sıkılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments