Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek çok mutlu olunacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine inanılır.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments