Rüyada siyah yatak çarşafı görmek

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, ticaretinin açılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Rüyada siyah yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırmızı yatak çarşaf görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yatak çarşafı görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada yatak çarşaf katlamak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada yatak çarşafı görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek huzurunun yerine geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments