Rüyada şişman gelin görmek

Rüyada şişman gelin görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, maddi anlamda rahatlamaya, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hikmet sahibi olacağına, tebrik edileceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman gelin gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Rüyada şişman gelin görmek yanlış kararlar vereceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi şişman görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu şişman görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada kocasını şişman görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada şişman olmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments