Rüyada sis duman görmek

Rüyada sis duman görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sis duman gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Rüyada duman sis görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sis duman görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.

Rüyada kara sis görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sis hava görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sisman insan görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sis görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sis görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada sis görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments