Rüyada kara sis görmek

Rüyada kara sis görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara sis gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada kara sis görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havanın sisli olduğunu görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde sis görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sisli yol görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada sisli yolda araba görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda sis görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sis görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sisli dağ görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gökhan

Rüyamda kendi yatak odamda karanlıkta sisli cocuklarımı kötü görünümlü kişinin elinden boğazına elimi takarak cocuklarımı kurtardım ve uyandım