Rüyada sırttan vurulmak

Rüyada sırttan vurulmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulur.

Rüyada sırttan vurulmak gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Rüyada sırttan vurulmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada sırtından iğne vurulmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada sırtına vurulduğunu görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak sırtındaki yükten kurtulacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments