Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yol alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başından tüfekle vurulmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada tüfekle vurulmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments