Rüyada sırtına vurulduğunu görmek

Rüyada sırtına vurulduğunu görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtına vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Rüyada sırtından iğne vurulmak aile bireylerinin çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada sırttan vurulmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada sırttan silahla vurulmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından okla vurulmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments