Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya alamet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sırtımdan vurulmak bolluk ve bereket elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments