Rüyada sırtını çevirmek

Rüyada sırtını çevirmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yol kat edeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtını çevirmek gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada sırtını çevirmek parasız günler geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada sırt çevirmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sırt çevirmek sıhhat ve huzur bulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada topaç çevirmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı çevirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hatalarından erken döneceğine delalet eder.

Rüyada arkasından iş çevirmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük çevirmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada birine yüz çevirmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments