Rüyada birine sırt çevirmek

Rüyada birine sırt çevirmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada birine sırt çevirmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Rüyada sırt çevirmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birine sırt çevirmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtını çevirmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada hediyeyi geri çevirmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada sayfa çevirmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulur.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzük çevirmek rakiplerin geride bırakılacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada film çevirmek zor zamanların biteceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments