Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başından tüfekle vurulmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine alamet eder.

Rüyada tüfekle vurulmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments