Rüyada taramalı tüfekle vurulmak

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, zarar etmeyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işarettir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak güzel günlerin yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak ele geçecek haram mal ve paraya, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak kişinin hayatının değişeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulmak güçten düşeceğine, yorulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments