Rüyada sırtında ot taşımak

Rüyada sırtında ot taşımak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında ot taşımak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sırtında ot taşımak elini eteğini hayattan çekeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında kocasını taşımak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine yorulur.

Rüyada sırtta birini taşımak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, zarara gireceğine delalettir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak hayallerinin peşinden gideceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini sırtında taşımak faturalarını ödeyemez olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada hanımını sırtında taşımak insanlardan uzaklaşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments