Rüyada ölü birini sırtında taşımak

Rüyada ölü birini sırtında taşımak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada sırtında köpek taşımak elin bollaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada sırtında araba taşımak rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kişinin bundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği sırtında taşımak kıdem atlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak hayatının güzelleşeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments