Rüyada sırtında çıban görmek

Rüyada sırtında çıban görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, borcunun kalmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işarettir.

Rüyada sırtında çıban gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.

Rüyada sırtta çıban görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hayırlı bir eşe delalettir.

Rüyada sırtında çıban görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda çıban görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Rüyada birinde çıban görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına delalettir.

Rüyada çıban görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işlerinin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada memede çıban görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ayağında çıban görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments