Rüyada ağır bir şey taşımak

Rüyada ağır bir şey taşımak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bereket ve huzur getireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kişinin gönlünü alacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada ağır bir şey taşımak gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada ağır bir şey taşımak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada ağır çuval taşımak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır bavul taşımak onların mutlu haberlerini alacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada ağır valiz taşımak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak yüzünde güller açacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağır yük taşımak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağır bebek taşımak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments