Rüyada sırt üstü yattığını görmek

Rüyada sırt üstü yattığını görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü yattığını gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada sırt üstü yattığını görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek isteklerini yerine geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına inanılır.

Rüyada sırt üstü yere düşmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada sırt üstü düşmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments