Rüyada sır sakladığını görmek

Rüyada sır sakladığını görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok kötü günler göreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sır sakladığını gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada sır sakladığını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır saklamak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırrı açıklamak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada sır duymak dertlerin ve sorunların artacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sır vermek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet eder.

Rüyada bir sır öğrenmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sır çözmek isteklerinin yerine geleceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın sırrı görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments