Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak hayat düzeninin alt üst olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak bolluk ve bereket içinde olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sınavda başarılı olmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Rüyada sınavda başarılı olamamak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments