Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret eder.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak gördüyseniz:

  • Zorluklar sonlandıktan sonra, hangi yönde ilerleyeceğinizi bulmanız daha kolay olabilir.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada bir sınavda başarısız olduğunu görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sınavda başarılı olduğunu görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işarettir.

Rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek mal mülk edineceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments