Rüyada simli taş görmek

Rüyada simli taş görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada simli taş gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada simli taş görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlayan sim görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Rüyada sim kart görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada simli şal görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simurg görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada saçta sim görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada simli makyaj yapmak malının da hiç olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine alamet eder.

Rüyada simli çorap giymek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments