Rüyada simli makyaj yapmak

Rüyada simli makyaj yapmak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına inanılır.

Rüyada simli makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Rüyada simli makyaj yapmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sim kartı görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, helal kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sim kart görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada simli far görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada simli ruj görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada simli oje görmek bunun için sabırsızlanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada simli şal görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments