Rüyada simitler görmek

Rüyada simitler görmek kazancının günden güne artacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simitler gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada simit ekmek yağmur yağmamasına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak simit görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada simit peynir yemek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada küflü simit yemek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalettir.

Rüyada bayat simit görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada büyük simit görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada birine simit vermek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz simit görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments