Rüyada simit vermek

Rüyada simit vermek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit vermek gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada sıcak simit almak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit yiyen birini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine inanılır.

Rüyada simit görmek girişimlerde bulunacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada simit aramak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ölüden simit almak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada denizde simitle yüzmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit koklamak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada simit ve susam görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments