Rüyada simit görmek

Rüyada simit görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Rüyada fırında simit görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada simit ve susam görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle simit yemek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına inanılır.

Rüyada simit almak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit poğaça görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz simit görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötüyse düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada susamlı simit yemek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada can simiti görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments