Rüyada simit koklamak

Rüyada simit koklamak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dinde tartışmaya, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Rüyada simit koklamak gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada simit koklamak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada susamlı simit almak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalettir.

Rüyada denizde can simidi görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde simitle yüzmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada sıcak simit yemek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit satıcısı görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada peynirli simit görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada bayat simit görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments