Rüyada silahlı çatıştığını görmek

Rüyada silahlı çatıştığını görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, maddi durumun düzeleceğine, mutluluğunun artacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatıştığını gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada silahlarla çatışma görmek çok sevineceğine, geçim derdi çekeceğine delalet eder.

Rüyada silah çatışması görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada silah ve çatışma görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışma yapmak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada silahlı çatışmaya girdiğini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments