Rüyada silahla havaya sıkmak

Rüyada silahla havaya sıkmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada silahla havaya sıkmak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada havaya silah sıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada silahla havaya sıkmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada silah sıkmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret eder.

Rüyada birine silah sıkmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe silah sıkmak bolluğun sürekli olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments