Rüyada ayın üstünde oturmak

Rüyada ayın üstünde oturmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kazancın daha da arttırılacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada ayın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada ayın üstünde oturmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayın üstünde yürümek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde oturmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulur.

Rüyada yol üstünde oturmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde oturmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tahta üstünde oturmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments