Rüyada telefonun bozulduğunu görmek

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu bozulmak güzel haberler alınacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu bozulmak rüya sahibinin fakirleşeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğin bozulduğunu görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments