Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işarettir.

Rüyada gözü bozulmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments