Rüyada sütün bozulduğunu görmek

Rüyada sütün bozulduğunu görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sütün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada sütün bozulduğunu görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada büyü bozulduğunu görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünün bozulduğunu görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek saygınlığını yitireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bozulduğunu görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments