Rüyada silah yılan görmek

Rüyada silah yılan görmek istediği başarıyı göstereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Rüyada silah yılan gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yılana silah sıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı silahla öldürmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada silah yılan görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada yılan ve silah görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla yılan öldürmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işarettir.

Rüyada kendinin silahla öldürüldüğünü görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada silahsız savaşmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments