Rüyada silahsız savaşmak

Rüyada silahsız savaşmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahsız savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada silahla savaşmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulur.

Rüyada silahlarla savaşmak rütbesinin yükseleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahsız savaşmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işarettir.

Rüyada silahlı savaşmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada savaşmak ve kazanmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada firavunla savaşmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada askerde savaşmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada böceklerle savaşmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments