Rüyada yılan ve silah görmek

Rüyada yılan ve silah görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, güzel zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

Rüyada yılan ve silah gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada silah yılan görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada yılan ve silah görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada silahla yılan öldürmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işaret eder.

Rüyada yılana silah sıkmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı silahla öldürmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elimde silah görmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada uzun silah görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments