Rüyada silah ve para görmek

Rüyada silah ve para görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah ve para gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Rüyada para ve silah görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve para görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına inanılır.

Rüyada elinde silahla gezmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla rehin alınmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasından silahla vurulmak düşmanını alt edeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada silahlı biri görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kazancın arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini silahla görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments