Rüyada ölmüş birini silahla görmek

Rüyada ölmüş birini silahla görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini silahla gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada silahla ateş edememek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden silah almak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada silah saldırısına uğramak üzüntülerin daha da artacağına, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Rüyada ayağından silahla vurulduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Rüyada silahla korkutmak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada silahla enseden vurulmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına tabir olunur.

Rüyada düşmana silah sıkmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments