Rüyada kafasından silahla vurulmak

Rüyada kafasından silahla vurulmak ferahlığa çıkacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kafasından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada kafasından silahla vurulmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kafasından vurulduğunu görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasindan vurulmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek şansa, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada silahla elinden vurulmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments